Programma koningsspelen!

Wendy NoëlNieuwsberichten

*** Programma koningsspelen vrijdag 12 april 2019 ***

 

De voorbereidingen zijn in volle gang, kleurplaten voor de kleurwedstrijd zijn uitgedeeld, groepjes worden ingedeeld, de tompoucen zijn besteld, kortom het Oranje comité is er bijna klaar voor.

Net als voorgaande jaren zijn alle vaders, moeders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, grote (kleine) broers en zussen welkom op het plein op het Hoofdland om te starten bij de aubade, aan te moedigen bij de spelletjes en om wat te snoepen bij de Oranjekraam.

De organisatie van de kraam is net als vorig jaar in handen van Jeroen Kamsteeg. De winst van de kraam gaat naar het goede doel van de school: de Kledingbank.

1 Doosje van 4 stuks kost 6 euro. Wilt u zeker zijn van een doos tompoucen, stuur een mail naar: jeroen.kamsteeg@icloud.com of stuur een app 06-54337803.

 

Kledingadvies kinderen onderbouw: Oranje (naar weersomstandigheden).

 

Het programma voor groep 1 t/m 4 is als volgt:

8:30                       Koningsontbijt

9:50                       Aubade en opening op het plein (Hoofdland), Oranjekraam

10:00 – 11:30      Spelletjes in en rond de school

11:30 – 12:10      Eigen invulling in de klas

12:10                     Naar huis

Groep 5 t/m 8 heeft ontbijt in de klas en gaan daarna meteen door (zoveel mogelijk) op de fiets naar het Develpark. Daar is de opening van de Koningsspelen.

Zoals u heeft kunnen lezen is de bovenbouw rond 14 uur klaar en mag dan of zelfstandig naar huis of met de begeleider terug naar school. Lees de mail van de leerkracht voor de verdere instructies.

Wilt u mee kunnen dansen bij de aubade, kijk op www.koningsspelen.nl voor de dansinstructie.